Nintendo zendt woensdag 11 mei een nieuwe Indie World-livestream uit

Nintendo Indie World

Nintendo heeft er met de Switch er ontegensprekelijk voor gezorgd dat indiegames door het grote en brede publiek ontdekt werden.

Dit doen ze onder andere door op regelmatige basis een online showcase uit te zenden die volledig in het teken staat van deze games van onafhankelijke ontwikkelaars.

Morgen, woensdag 11 mei, om 16u00 is het weer van dat en zendt de Japanse gigant een speciale Indie World uit. Deze uitzending zal zo’n 20 minuten duren en zal tot de nok gevuld zijn met indiegames die naar Nintendo’s hybride console komen.

De livestream is te volgen via onderstaande YouTube-video.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.