Opnames van Guardians Of The Galaxy 3 afgerond

Fans van Star Lord (Chris Pratt) en zijn kompanen mogen zich stilaan opmaken voor meer hilarische oneliners en avonturen in het universum want zaterdag was de laatste draaidag voor het einde van de trilogie af te ronden.

Ik moet toegeven dat ikzelf een laatbloeier ben wanneer het aankomt op de Marvelfilms. Tijdens het verloop van de pandemie en we allemaal doorhadden dat dit geen 2 maanden maar een beetje langer ging duren hebben ik en mijn vriendin Disney+ aangeschaft. Dus ging ik in chronologische volgorde alle films bekijken in de Marvel Universe waaronder ook Guardians Of The Galaxy 1 en 2. Na de heldhaftigheid van Yondu op het einde in de tweede film kunnen Peter Quill en co opnieuw de actie gaan opzoeken van planeet tot planeet met behulp van zijn schip The Milano.

Het was regisseur James Gunn (die de vorige twee delen ook voor zijn rekening nam) zelf dat op Twitter het nieuws aankondigde. Hij eindigde zijn Tweet met de volgende woorden, “Na een emotionele dag was het moeilijk om niet in tranen uit te barsten op de set”. In november vorig jaar zijn de opnames begonnen en 100 draaidagen en meer dan 3000 shots later komt Volume 3 stilaan dichterbij.

Hij deed er nog een kleine teaser bovenop want een voorlopig onaangekondigde rol die weggelegd zal zijn voor Jennifer Holland doet de fans nog meer uitkijken naar mei volgend jaar wanneer de film in de zalen komt. De actrice kennen we onder andere van de serie Peacemaker en de film The Suicide Squad van vorig jaar. Beide zijn trouwens projecten van Gunn.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”