Launch trailer voor live-action mystery-adventure game The Centennial Case: A Shijima Story

Vanaf vandaag kan je aan de slag met The Centennial Case: A Shijima Story, een meeslepende live-action mystery-adventure game voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc (STEAM).

The Centennial Case: A Shijima Story is geregisseerd door Koichiro Ito (Metal Gear Solid V) en geproduceerd door Junichi Ehera Junichi Ehara (NieR:Automata, Babylon’s Fall).

Het verhaal draait om de noodlottige Shijima-familie, die gedurende de afgelopen eeuw te maken kreeg met een reeks onverklaarbare sterfgevallen in hun familie. Yasuhito Tachibana, producer van de Netflix-serie The Naked Director, werkte aan de game als cinematograaf en scenarioregisseur, om de visuele verhaalvertelling naar een hoger niveau te tillen met hoogwaardige cinematografie en spectaculaire live-action.
 
Als de mystery-romanschrijver Haruka Kagami moeten spelers hun logisch denkvermogen gebruiken om de waarheid te ontdekken achter vier moordzaken die de afgelopen honderd jaar in het Shijima-huishouden plaatsvonden. Verdiep je in een authentiek traditioneel Japans verhaal, reis door verschillende periodes van Japan en verzamel in elk tijdperk informatie om de waarheid te ontdekken en een oud geheim te ontrafelen.
 
Het hoofdpersonage van The Centennial Case: A Shijima Story is Haruka Kagami, gespeeld door Nanami Sakuraba, met Yuta Hiraoka als Eiji Shijima, de tweede zoon van de Shijima-familie die terugkeert naar huis om te helpen het mysterie achter zijn noodlottige familie te ontrafelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)