King Arthur: Knight’s Tale eerste gratis content update komt in in juni

Op zoek naar een lekkere ouderwetse maar steengoede turnbased RTS/RPG, dan zit je absoluut goed met King Arthur: Knight’s Tale. Nog beter is dat de game in juni een eerste, gratis content update krijgt.

In The Chained God kruipen spelers in de huid van de machtige Fomorians, de brute en angstaanjagende reuzen van Avalon – de belangrijkste vijandelijke factie van de Knights of the Round Table.

De update bevat een gloednieuwe reeks korte verhaalmissies gericht op deze mystieke wezens, met nieuwe gameplay, nieuwe voorwerpen en een uitbreiding van de lore.

Check hier onze review.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)