Zal Gotham Knights in co-op speelbaar zijn met vier spelers?

Toen Gotham Knights voor de eerste keer uit de schaduw trad, liet Warner Bros. weten dat de game niet alleen solo, maar ook in online co-op te spelen is. Er werd op dat moment verondersteld, dat je samen met maximum één andere speler de straten van Gotham moest veiligstellen. Na enig speurwerk leidt deze veronderstelling ons echter naar het verkeerde pad.

Via Reddit heeft iemand opgemerkt dat de pagina van Gotham Knights in de PlayStation Store van een update is voorzien. Wat we nu te zien krijgen, is dat we Gotham Knights met maximaal vier spelers online kunnen spelen.

Tot hiertoe heeft Warner Bros. nog niets bevestigd, omtrent deze update in de PlayStation Store. Is er dan een foutje gebeurd op de pagina van Gotham Knights? Kan dit een eventuele verklaring zijn, waarom de ontwikkelaar Gotham Knights heeft uitgesteld. Hopelijk krijgen we snel een antwoord, want zeg nu zelf hoe geweldig zou het niet zijn om samen met drie vrienden deze game in co-op te spelen.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.