NBA 2K22 nu te spelen via Xbox Game Pass

Het zijn mooie tijden voor alle basketbalfans. Niet alleen zijn de playoffs in de NBA vol aan de gang, ook kunnen abonnees van Xbox Game Pass vanaf vandaag aan de slag met NBA 2K22.

Zowel de Xbox One als de Xbox Series X|S-versie van de game is vanaf nu beschikbaar.

Het is geen toeval dat de game net nu aan Xbox Game Pass wordt toegevoegd aangezien de eerste ronde van de playoffs bijna afgerond is. Vorig jaar werd NBA 2K21 op 4 maart aan Xbox Game Pass toegevoegd. Vervolgens werd het verwijderd op 31 augustus, een tweetal weken voordat NBA 2K22 verscheen. Het is dus goed mogelijk dat de game binnen een viertal maanden alweer verdwijnt.

Wie wil kan hier onze uitgebreide review van de game nog eens teruglezen.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.