Nieuwe details bekend over de Pokemon GO TCG-uitbreiding

The Pokémon Company International heeft vandaag meer details bekend gemaakt over de Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Pokémon GO, die op 1 juli 2022 verschijnt.

Deze speciale samenwerking is geïnspireerd op de Pokémon GO-app. Fans kunnen in de nieuwe uitbreiding met kaarten spelen die voorzien zijn van fotorealistisch artwork en die unieke gameplayscenario’s op basis van het populaire mobiele spel omvatten.

Bepaalde kaarten tonen Pokémon alsof ze zo de echte wereld ingesprongen zijn, zoals Pikachu die naast zijn Trainer loopt en Snorlax die slaapt waar hij maar wil. Andere kaarten beelden Pokémon af in scènes die bekend zijn uit het mobiele spel, zoals Blissey die dapper een Gym verdedigt en Aipom die een Poké Ball ontwijkt.
 
Daarnaast verschijnen er voorwerpen en personages uit de wereld van Pokémon GO als Trainer-kaarten, bijvoorbeeld PokéStop als een Stadium-kaart, Lure Module als een Item-kaart en Spark van Team Instinct, Blanche van Team Mystic en Candela van Team Valor als Supporter-kaarten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)