Oude bekenden schitteren opnieuw in nieuwe trailer Jurassic World Dominion

Jurassic World Dominion

Iedereen houdt van dino’s. Zolang ze maar in films zoals Jurassic Park en World blijven zitten. Want ook ik heb vroeger nachtmerries gehad na het zien van Jurassic Park en dacht dat er een raptor verscholen zat in mijn kast. Gelukkig ben ik ondertussen oud en wijs genoeg om te weten dat die niet onder een bed passen en dat ik daarom de deuren en venster altijd goed gesloten moet houden ’s nachts.

Alle gekheid op een stokje: ik kijk toch enorm hard uit naar de nieuwste Jurassic World Dominion, waarin de oude garde opnieuw van de partij is! Chris Pratt en Bryce Dallas Howard krijgen namelijk het gezelschap van Laura Dern, Jeff Goldblum én Sam Neill.

Dominion speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven en jagen nu overal ter wereld. Het kwetsbare evenwicht tussen dinosaurussen en mensen zal de toekomst opnieuw vormgeven. Voor eens en altijd wordt duidelijk of de mens bovenaan de voedselketen kan blijven in een wereld die hij moet delen met de meest angstaanjagende wezens die ooit hebben geleefd.

Jurassic World Dominion is vanaf 8 juni te zien in de bioscoop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.