Ontwikkelaar Insomniac begint aan motion-capture voor Wolverine

Als superhelden-fan was ik enorm onder de indruk van de exclusieve games voor PlayStation, Marvel Spider-Man en Marvel Spider-Man: Miles Morales. Toen we vorig jaar de eerste teaser trailer zagen van één van hun nieuwste projecten bij ontwikkelaar Insomniac Games werd ik echt gek. Marvel Wolverine is dat nieuwe project, en Insomniac is begonnen aan de opnames van de motion-capture.

X-men is altijd één van mijn favoriete suphelden geweest, en ik kan dan ook niet wachten tot ze eindelijk in het MCU worden geïntroduceerd. Wolverine is dan ook zonder twijfel mijn meest geliefde X-men. Je kan je dan ook al voorstellen, hoe mijn reactie was toen Insomniac aankondigde dat ze een game rond dit personage gingen maken.

Wanneer we Marvel Wolverine kunnen spelen is nog maar de vraag, want ontwikkelaar Insomniac is nog maar pas begonnen met de opnames van de motion-capture voor de PlayStation 5 game. Dat deelde hoofdanimator Mike Yosh via Twitter.

Het werk van Mike Yosh konden we recent nog bewonderen in Marvel Spider-Man: Miles Morales. Hij is dus terug van de partij, via zijn Linkedln-profiel bevestigde hij dat hij bezig is met Marvel Wolverine.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.