Ook Season 2 van Halo Infinite duurt zes maanden

Halo Infinite

Ik was meteen fan van de multiplayer van Halo Infinite. In het begin kon ik er nog mee leven dat Season 1 zes maanden zou duren. De game was pas uit en het team had tijd nodig om de feedback van de community op te nemen. Toen hunkerde ik naar meer…

Want na een paar maanden had ik het wel gezien. Mijn battle pass is 100 en ook de events had ik meteen uitgespeeld. En dus begon ik, en ook de vele fans, het wat beu te worden.

Het was dan ook reikhalzend uitkijken naar meer content en de start van het nieuwe seizoen begin mei. Nu laat de studio weten dat Season 2, getiteld Lone Wolves, ook zes maanden zal duren, namelijk tot 7 november.

343 Industries zegt dat dit komt omdat het zich ook richt op het leveren van een aantal broodnodige Quality of Life updates genaamd Drop Pods tijdens Seasons, met als doel één Drop Pod per maand.

We weten dat we meer inhoud en meer functies sneller moeten leveren. Trouw blijven aan prioriteit nul betekent dat we het soms wat rustiger aan moeten doen om gezond te blijven en later sneller te kunnen gaan. Maar we zijn ook agressief op zoek naar manieren om te versnellen.” zegt het team.

Ik hoop echter dat 343 Industries met voldoende nieuwe content, mappen, battle pass stuff en events zal komen om die periode te overbruggen.

Ondertussen raakte ook bekend dat de coöp-modus van Infinite verschuift naar augustus, wat dus ook weer een flink uitstel is…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)