Uncharted: Legacy of Thieves Collection verschijnt 20 juni op pc

UnchartedLegacyOfThieves

De fans, en zeker de pc-gamers die uitkeken naar deze game hebben er lang op moeten wachten, maar nu kennen we de definitieve releasedatum van Uncharted: Legacy of Thieves Collection op pc.

De Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC releasedatum is bevestigd via de Epic Games Store blog.

UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection PC Release date is June 20, 2022”, lezen we.

Deze keer is het officieel, de game verschijnt op 20 juni op pc. Uncharted: Legacy of Thieves Collection bevat Uncharted 4: A Thief’s End en Uncharted: The Lost Legacy.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)