Diablo Immortal komt begin juni uit voor iOS en Android én pc

Diablo Immortal

Hét nieuws van de dag, en ik zou durven zelfs zeggen, misschien wel het beste nieuws van de dag. Blizzard heeft namelijk net bevestigd dat Diablo Immortal begin juni verschijnt voor iOS en Android en voor pc.

Dat bericht stuurde de uitgever/ontwikkelaar de wereld in met een gloednieuwe trailer. Deze bevestigt namelijk dat het eerste mobiele deel in de serie op 2 juni wereldwijd zal verschijnen voor iOS- en Android-apparaten. Op dezelfde dag zal de game in open bèta beschikbaar zijn op PC.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)