Baldur’s Gate 3 verschijnt pas in 2023

Baldur's Gate 3

Slecht nieuws voor iedereen die uitkeek naar Baldur’s Gate 3, een prestigieuze game die in ontwikkeling is bij de Belgische studio Larian. De studio heeft namelijk bevestigd dat we de game pas in 2023 mogen verwachten.

Dit nieuws werd de wereld inegstuurd via een nieuwe developer update door Swen Vincke, oprichter van Larian en creative director van BG3.

By the Nine Hells, we hebben al veel geweldigs toegevoegd, en er is meer waar dat vandaan kwam,” zei Larian. “Dus, ga met ons mee in early access op onze reis naar Baldur’s Gate 3, of kom langs in 2023 wanneer de game uitkomt.”

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)