Apex Legends zet nieuwe Legend Newcastle in de kijker

Net zoals bij Fortnite, maar dan in iets mindere mate, kan ook Apex Legends regelmatig rekenen op nieuwe content. Dat is ook nu weer het geval met de nieuwe Legend, genaamd Newcastle.

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag Apex Legends: Saviors onthuld, de volgende grote update voor hun Battle Royale-game die vanaf 10 mei te downloaden is. 

Saviors introduceert de nieuwe Legend en heldhaftige verdediger ‘Newcastle’. Hij springt met zijn schild in de vuurlinie om zijn team te beschermen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)