MX vs ATV Legends verschijnt 28 juni

Een heerlijk ruige motorcross game, daar heb ik nu eens zin in. Misschien kan MX vs ATV, een reeks die toch al een paar jaartjes meedraait, die behoefte bevredigen.

En we moeten niet zo lang meer wachten precies. THQ Nordic laat namelijk weten dat hun MX vs ATV Legends verschijnt op 28 juni.

Het volgende deel in de MX vs ATV-franchise is in ontwikkeling voor PS5/PS4, Xbox Series X|S en Xbox One, en ook voor PC.

De game zal de diepste carrièremodus in de geschiedenis van de franchise bevatten vertellen de makers ons. Naast de gloednieuwe Trails Mode nodigt MX vs ATV Legends deelnemers uit om hun eigen weg te banen naar het podium met ongekende keuze voor spelers, waaronder sponsormogelijkheden en speciale invitational events.

Ik wil gewoon lekker crossen verdorie! Meer moet dat niet zijn…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)