Vecht als legendes in het Rengoku-event van Rainbow Six Siege

Van 26 april tot 17 mei kan je in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege aan de slag met het nieuwe Rengoku-event. Rengoku introduceert een nieuwe gamemodus met unieke Kiba loadouts en versnelde respawn-tijd, wat zorgt voor snelle en actievolle gameplay.

Rengoku speelt zich af in Japanse tempel waar spelers het tegen elkaar opnemen in een gevecht voor de eeuwigheid. Spelers vechten als bezeten Samurai-krijgers voor de eer van de goden in een vernieuwde Skyscraper map. In de nieuwe 5v5-gamemodus moeten spelers vijf seconden lang ongehinderd in de buurt van altaren blijven om controlepunten te scoren of controlepunten van de tegenpartij te stelen. Het eerste team dat 300 punten haalt, wint de game. Tevens veranderen de controlepunten regelmatig van plaats om het nog extra spannend te maken.

Operators beschikken naast shotguns en pistolen ook over een explosieve Kiba waarmee ze vijanden in één klap uitschakelen. Fuze, Osa, Rook en Thunderbird kiezen tussen een vuur- of vergif-Kiba, terwijl Twitch, Capitão, Zofia, Kapkan, Bandit en Maestro kiezen tussen de flashback- of knockback-Kiba om ultieme chaos te ontketenen.

Ook brengt dit event de Rengoku-collectie met zich mee, die de volgende items bevat: uniformen, hoofddeksels, wapenskins en Operator portretten. Tevens introduceert Rengoku de Battlefield Spirit Bundle, die een wapenskin, attachment skin, charm en achtergrond bevat. De Rengoku-bundels zijn verkrijgbaar door het voltooien van speciale uitdagingen of door ze aan te schaffen voor 300 R6 Credits of 12.500 Renown per stuk. De afzonderlijke bundels kunnen ook rechtstreeks aangeschaft worden voor 1.680 R6 Credits per stuk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)