fbpx

Survival horror RPG Chernobylite is nu beschikbaar op PS5 en Xbox Series X|S

Als je op zoek bent naar een survival horror RPG met een post-apocalyptisch tintje, dan zit je sowieso goed met Chernobylite. Als je daarenboven nog iets hebt met titels als Fallout, dan zit je helemaal goed.

Chernobylite is reeds een flinke poos beschikbaar op pc en last-gen consoles, maar vanaf vandaag kan je de game in volle glorie spelen en ervaren op zowel Sony’s als Microsofts nieuwste consoles.

Verken deze één-op-één recreatie van de CEZ op basis van 3D-terrein scans met next-gen grafische upgrade opties zoals dynamische 4K-resolutie (30 FPS cap) en een soepele 60 FPS (1080p resolutie). Voel hoe het uitgestraalde grind onder elke stap verschuift dankzij de ondersteuning voor DualSense Controller en de extra Activity Card-functies om bekende en nieuwe buitenaardse gevaren te helpen overwinnen.

Nog goed nieuws voor we afsluiten: als je de game al had gekocht op PS4, pc of Xbox One dan kan je deze gratis updaten naar next-gen.

Check hier onze pc-review en consolereview.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Survival horror RPG Chernobylite is nu beschikbaar op PS5 en Xbox Series X|S'

  1. Deze game heeft mijn interesse nu.
    Had hem niet aangeschaft omdat het een lastgen-game was.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: