Syphon Filter 1, 2, Dark Mirror, en Logan’s Shadow kregen een rating voor PS4 en PS5 

Syphon Filter

Krijgt een van mijn favoriete reeksen uit lang vervlogen tijden binnenkort dan toch het respect en de eer waar het volgens mij recht op heeft? Wie weet! Feit is alvast dat Syphon Filter 1, 2, Dark Mirror, en Logan’s Shadow een PS4 en PS5 rating kregen.

Nu Sony de hele PlayStation Plus en PlayStation Now santeboetiek overhoop heeft gesmeten om Xbox Game Pass de duvel aan te doen, is het natuurlijk op zoek naar meer dan 700 games, verdeeld over drie verschillende prijsniveaus, waarvan meer dan 300 games uit de PS1-, PS2-, PS3- en PSP-bibliotheken komen om het aanbod te vullen.

De haviksogen van Gematsu hebben opgemerkt dat meerdere Syphon Filter games onlangs PS5- en PS4-classificatie ratings gekregen hebben in Zuid-Korea. Hieronder onder andere PS1-titels Syphon Filter en Syphon Filter 2 en PSP-titels Syphon Filter: Dark Mirror en Syphon Filter: Logan’s Shadow,.

Algemeen wordt aangenomen dat deze zullen worden opgenomen in de PlayStation Plus Premium-bibliotheek.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)