Tokyo ziet er oogverblindend mooi uit in 4K Ghostwire Tokyo showcase

ghostwire-tokyo

Zelf ben ik absoluut een leek wanneer het op technische termen aankomt in het gaming computerwereldje. Ik ben al blij met een eenvoudige aan/uit-knop, en meer moet dat niet zijn. Maar die wonderbaarlijke techniek tovert wel al even wonderbaarlijke beelden op onze schermen.

Getuige daarvan deze 4K Ghostwire Tokyo Showcase met DLSS op een NVIDIA RTX 3090 die zorgt voor een ultrarealistisch Tokyo.

Deze video toont de game met NVIDIA’s Deep Learning Super Sampling techniek ingeschakeld om de visuals van het spel te verbeteren en op te schalen. Daarnaast gebruikt de showcase de eigen aangepaste ReShade raytracing preset van de ontwikkelaar om het spel er zo realistisch mogelijk uit te laten zien.

Zet alvast een zonnenbril op als je onderstaande video bekijkt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)