Forever Skies krijgt extended gameplay trailer op Future Games Showcase

Op de recente Future Game Show Spring 2022 Showcase werden flink wat nieuwe titels getoond en aangekondigd. Eentje die in het oog sprong was Forever Skies dat binnenkort naar Steam Early Access komt.

In Forever Skies, een first-person action survival game, kruipen we in de huid van een eenzame wetenschapper die wanhopig op zoek is naar antwoorden in de nasleep van een ecologische ramp. Ondertussen is de beschaving zoals we die op aarde kennen, volledig verwoest.

Jij, de speler, verkent deze uitgestrekte ruïnes boven en onder het stof terwijl je op zoek bent naar specifieke stammen van het virus om de mensheid, die vastzit in de baan om de aarde, te helpen redden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)