Is Resident Evil Village onderweg naar Xbox Game Pass?

Zelf zou ik Resident Evil Village niet kopen (en dus ook spelen) omdat ik schrik heb… (Lach maar ja) Maar het voordeel van Xbox Game Pass is dat je het toch eens (gratis) kan proberen.

Lukt het, dan lukt het. Lukt het niet, dan heb ik mijn geld niet weggesmeten. En wie weet, misschien krijg ik binnenkort wel de kans om mijn angsten opzij te zetten en Resident Evil Village toch eens te proberen. Eigenlijk vreemd dat ik niet durf want Resident Evil VII heb ik wel gespeeld trouwens. Maar bon, dat zit allemaal in mijn hoofd waarschijnlijk. Stop, ik dwaal af…

De reden waarom ik dit hier post is omdat volgens de Poolse Xbox Store Capcoms Resident Evil Village onderweg zou zijn naar Xbox Game Pass. Zo was Resident Evil Village onderdeel van een publisher sale, en blijkbaar vermeldde de listing op de store dat de titel is inbegrepen met Xbox Game Pass.

De Game Pass-verwijzing werd snel verwijderd uit de store, maar XGP wist een screenshot te maken van de vermelding net voor de aanpassing. Het is trouwens niet ondenkbaar want Resident Evil 7 zit ook in de Xbox Game Pass. Dus wie weet, iets voor volgende maand?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)