Halo tv-serie zet nieuw première record bij Paramount+

Halo Series

Sinds 25 maart kan je op Paramount+, bij ons via Telenet Streamz, kijken naar een nieuwe serie gebaseerd op Xbox’ vlaggenschip Halo. De reeks heeft zijn start alvast niet gemist zo blijkt.

De Halo tv-serie heeft een indrukwekkende start gemaakt en dus ook meteen een nieuw record gevestigd op Paramount+. Dit als meest bekeken serie première wereldwijd in de eerste 24 uur van de release.

Het nieuws kwam van Deadline; de publicatie deelde ook een verklaring van Tanya Giles, Chief Programming Officer bij Paramount+.

Halo tot leven brengen als een streaming serie is een van de meest lonende inspanningen geweest voor Paramount+ tot nu toe. We konden niet enthousiaster zijn over de massale respons van de fans op het debuut van de serie. Samen met onze fenomenale partners bij Showtime, 343 Industries en Amblin Television, kunnen we niet wachten tot de fans meer van dit ongelooflijke universum kunnen ervaren.

Oef denken wij dan…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)