Fortnite-spelers willen Will Smiths Fortnite-skin terug mét een Slap emote

Het nieuws van de dag is ongetwijfeld de mep die Will Smith tijdens de Oscars verkocht aan Chris Rock. Iets wat ook de Fortnite community niet ontgaan is. Zij hebben nu een speciaal verzoek voor Epic Games.

Will Smiths Fortnite-skin is waarschijnlijk de meest populaire skin in het spel. Veel fans willen dat de skin terugkeert naar Fortnite maar met een extra emote. Deze was namelijk een poos geleden, in 2021, beschikbaar als cross-over tussen Fortnite en de Bad Boys-filmreeks.

Nu vragen fans aan Epic om de skin terug te brengen, mét een Slap emote. Dit dus naar aanleiding van het incident tijdens de Oscars de voorbije nacht. Benieuwd of Epic dit zal doen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)