Het populaire Among Us is onspeelbaar door massale DDoS-aanvallen

Among Us is een van de populairste coöp games van het moment. En dus een ideaal doelwit voor mensen met slechte bedoelingen. Het gevolg is dat de game al sinds vorige vrijdag onspeelbaar is.

De oorzaak van het probleem ligt bij massale aanvallen op zowel de Noord-Amerikaanse als de Europese servers van ontwikkelaar Innersloth.

De service zal offline zijn terwijl het team werkt aan de reparatie, maar dat kan even duren, blijf hangen! Sorry!” postte de studio op Twitter.

Innersloth is er wel in geslaagd om enkele servers te herstellen, maar de situatie lijkt niet volledig opgelost lezen we op de officiële Twitter-account van het spel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)