GTA Online-community is niet te spreken over Rockstars GTA+ subscription

Een paar dagen geleden kondigde Rockstar Games het zogenaamde GTA+ abonnement aan voor GTA Online. Dit is een extra abonnement waarbij je voor 5,99 dollar per maand in-game cash én content voorgeschoteld krijgt. Maar het idee kan niet op veel bijval rekenen bij de fans…

Twitter-gebruiker en GTA Online-fanaat Videotech_ hield een poll onder zijn 48800 volgers en daaruit bleek dat het abonnement op niet veel positieve reacties kon rekenen.

Slechts 6 procent zei bereid te zijn om te betalen voor GTA+ maar 93 procent is dat absoluut niet van plan.

Rockstar zal dus met een veel beter aanbod moeten komen wil het dit nieuwe abonnement verkocht krijgen aan de fans.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)