Enkel mooie scores in Ghostwire: Tokyo accolades trailer

ghostwire-tokyo

Ghostwire: Tokyo is zonder twijfel een van de aangename verrassingen van het moment. Reden genoeg voor Bethesda om ze allemaal te koppelen in een accolades trailer.

Ook onze RoMa was zeer te spreken over Bethesda’s horrorspel. In zijn review omschreef hij Ghostwire: Tokyo als een meeslepende, angstaanjagende trektocht doorheen een adembenemend akelig Tokyo.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)