Disney Plus-reeks WandaVision krijgt zeker geen tweede seizoen zegt regisseur

Fans van de Disney Plus-reeks Wandavision die stiekem hoopten op een tweede seizoen van de Marvel-reeks mogen alle hoop opbergen. Er komt geen tweede seizoen, en dat is definitief.

Dat liet Moon Knight-regisseur Mohamed Diab weten in een interview met GamesRadar toen het proces van MCU-films versus MCU-shows ter sprake kwam toen hij de toekomst van WandaVision aanhaalde.

Ik droom en wens van een film,” zei Diab over mogelijke toekomstige MCU-projecten. “Maar met Marvel, de manier waarop ze het spelen, is het niet zo dat je afstudeert in een film. Je kunt in een film gaan en naar een tv-show komen en weer teruggaan. Het is net een gekke wereld. Zelfs met de succesvolle shows, zoals WandaVision, doen ze geen seizoen twee. Ze sprong in een film, misschien komt ze terug of niet. Ik weet het niet. En dat is spannend.”

Misschien is er nog hoop voor de fans van Wanda en Vision aangezien Wanda iets gaat doen in de Dr Strange-film later dit jaar.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)