fbpx

Call of Duty: Vanguard & Warzone Season Two Reloaded gameplay trailer

We weten allemaal wat we mogen verwachten van Vanguard en Warzone. Maar toch, het blijft toch altijd plezant om trailers met gameplay te zien van de nieuwe content. Toch?

Dus bij deze serveren we jullie een gameplay trailer van Call of Duty: Vanguard & Warzone Season Two Reloaded. Je weet wel, die update waarin je ook aan de slag zal kunnen met gangsta rapper numéro uno, Snoop Dogg.

Over die laatste lees je alles in dit artikel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d