Gerucht: Sony mikt op lancering van PlayStation 5 Pro in 2024

PlayStation 5

Als we de info gedeeld in een Youtube-video door RedGamingTech mogen geloven, mikt Sony op de lancering van de PlayStation 5 Pro in 2024. Voor alle duidelijkheid, het gaat om geruchten. Neem dus gerust alles met een korreltje zout.

De PlayStation 4 Pro kwam drie jaar later uit dan de PlayStation 4. Als we die cyclus volgen, is het dus perfect mogelijk dat we binnen twee jaar de PlayStation 5 Pro mogen verwachten.

Volgens de video zal het PlayStation 5 Pro-model verbeterde prestaties en resoluties bieden tegenover de PlayStation 5 en zal er een enorme verbetering op vlak van ray tracing zijn.

Aangezien Sony op dit moment nog steeds heel wat moeite heeft om voldoende PlayStation 5-consoles aan de man te brengen, lijkt het mij ietwat optimistisch om nu al aan een nieuwe console te denken. De toekomst zal het uitwijzen.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.