Gerucht: Sony mikt op lancering van PlayStation 5 Pro in 2024

PlayStation 5

Als we de info gedeeld in een Youtube-video door RedGamingTech mogen geloven, mikt Sony op de lancering van de PlayStation 5 Pro in 2024. Voor alle duidelijkheid, het gaat om geruchten. Neem dus gerust alles met een korreltje zout.

De PlayStation 4 Pro kwam drie jaar later uit dan de PlayStation 4. Als we die cyclus volgen, is het dus perfect mogelijk dat we binnen twee jaar de PlayStation 5 Pro mogen verwachten.

Volgens de video zal het PlayStation 5 Pro-model verbeterde prestaties en resoluties bieden tegenover de PlayStation 5 en zal er een enorme verbetering op vlak van ray tracing zijn.

Aangezien Sony op dit moment nog steeds heel wat moeite heeft om voldoende PlayStation 5-consoles aan de man te brengen, lijkt het mij ietwat optimistisch om nu al aan een nieuwe console te denken. De toekomst zal het uitwijzen.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC vinden tijdens het spelen van een goeie RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.