Je kan de Halo-serie in België vanaf morgen bekijken via Streamz

Halo The Series Master Chief

Yes! Goed nieuws voor de Belgische fans die zich de haren uit hun hoofd trokken omdat de nieuwe Halo-serie enkel via Paramount + te zien zou zijn. En dus niet beschikbaar in onze contreien.

Vanaf morgen, 25 maart, kan je dus via Streamz (van Telenet) kijken naar de langverwachte Halo-reeks.

Voor de goede orde, Streamz is net als bijvoorbeeld Disney Plus en Netflix een betalende service. Je zal dus wel een abonnement moeten hebben om de reeks te kunnen bekijken.

Het concept is simpel: Master Chief en de Spartans moeten de aarde beschermen tegen de buitenaardse Covenants.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over “Je kan de Halo-serie in België vanaf morgen bekijken via Streamz

    1. Exact, 4K en surround sound is anno 2022 nog steeds teveel gevraagd voor een Vlaamse video service die dan ook nog eens duurder is dan de concurrentie die het wel aanbieden.

Reacties zijn gesloten.