Speelbare Snoop Dogg vandaag naar Vanguard en morgen in Warzone

Plezant nieuws voor de fans van de Amerikaanse bad boy rapper Snoop Dogg. Dogg is vanaf vandaag namelijk speelbaar in Vanguard, en vanaf morgen in Warzone.

Opgelet, je krijgt hem natuurlijk niet cadeau. Snoop Dogg zit in een van de nieuwe cosmetische bundels die beschikbaar komt met de mid-season update voor beide titels.

Daarbovenop krijgt ook Rebirth Island een aantal aanpassingen, en kan Vanguard rekenen op een nieuwe modus, genaamd Arms Race, en een nieuwe map, genaamd Alps.

Je vindt alle details op de officiële website van de games.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)