Chris Hemsworth neemt ons mee achter de schermen van Netflix’ Extraction 2

Ik vond Extraction, te bekijken op Netflix, absoluut een vette film. En het einde was op zijn minst (geen spoiler) verrassend. Of ik zin heb ik een vervolg? Absoluut!

Momenteel zijn de opnames voor de sequel volop aan de gang, en dankzij hoofdrolspeler Chris Hemsworth hebben we een idee hoe dat er zoal aan toegaat op de set. Vurig zo blijkt…

Het verhaal in het origineel ging als volgt: De missie van een geharde huurling wordt een louterende race om te overleven wanneer hij naar Bangladesh wordt gestuurd om de ontvoerde zoon van een drugsbaas te redden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)