“We krijgen Star Wars Jedi: Fallen Order 2 te zien op 4 mei”

Star Wars: Jedi Fallen Order is zonder twijfel de beste Star Wars game van de voorbije jaren. Toch? Het was dan ook feest toen de seqsuel begin dit jaar officieel aangekondigd werd. Hoog tijd om kennis te maken met deze sequel, en dat gebeurt op 4 mei.

Zoals we allemaal weten, of toch de Star Wars-fans, is 4 mei zo’n beetje hun/onze feestdag. En op May the Fourth zouden we, volgens insider Jeff Grub, Respawn Entertainments Star Wars Jedi: Fallen Order 2 te zien krijgen.

Hij klinkt bovendien heel overtuigend: “We’re going to hear about that in May at Star Wars Celebration, is when that’s coming, so keep an eye out for that, because that’s where it’s happening – 100%,” zegt hij in zijn YouTube-programma.

En ook qua release verrast hij toch. Volgens Grubb én Tom Henderson zou de release in het vierde kwartaal van 2022 plaatsvinden. Misschien daarom dat Dead Space Remake en Dragon Age 4 verschoven werden?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)