Officiële reveal trailer voor Ghostbusters: Spirits Unleashed

Friday the 13th en Predator: Hunting Grounds ontwikkelaar IllFonic heeft Ghostbusters onthuld: Spirits Unleashed, een nieuwe 4v1 asymmetrische multiplayer game.

De game zou verschijnen op PC, PS5, PS4, Xbox Series X / S en Xbox One in Q4 2022. Maar ik ben wel een beetje bezorgd… Predator: Hunting Grounds is namelijk een draak van een game. Friday the 13th is best wel in orde.

Laat ons hopen dat het Illfonic team er geen spookverschijning van maakt…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)