Jaloerse man verkoopt gamescollectie van zijn vrouw omdat hij “virtuele echtgenoten” niet vertrouwt

Heel wat vrouwen gamen, laat daar geen twijfel over bestaan. Ook mijn vrouw speelt dagelijks haar vaste spelletjes op haar tablet. En als daar af en toe eens een virtuele man in komt, dan ga ik daar niet over zagen en klagen. Sommigen denken daar echter anders over…

Op Reddit, meerbepaald in de AmITheA**hole subreddit, verscheen namelijk het verhaal van een jaloerse kerel die er niets beters op gevonden heeft om de gamescollectie van zijn vrouw te verkopen. De reden? Hij vertrouwt die virtuele mannen niet…

Ik ben van plan om een toegewijd koppel te zijn,’ schreef hij. “Ik tolereerde haar liefde voor landbouwsimulatiespelletjes zoals Harvest Moon en Stardew Valley, maar nu we getrouwd zijn, verwacht ik dat ze zich alleen aan mij bindt en niet aan die virtuele echtgenoten.”

Daar voegde hij nog het volgende aan toe:

Je ziet mij geen kussens kopen van schaars geklede anime-meisjes of me uitleven op fictieve vrouwen, en ik verwacht van haar dat ze niet hetzelfde doet voor fictieve mannen,” vervolgde hij. “Dit gaat over ontrouw voorkomen

Heb ik geluk dat ik al die jaren mijn vrouw heb kunnen houden. Tel eens op hoeveel virtuele vrouwen ik in mijn meer dan 30-jarige gamescarrière al heb ontmoet…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)