Wreckfest komt op 21 juni naar Nintendo Switch

Nintendo Switch-gamers krijgen er binnenkort een fantastische en spectaculaire racegame bij. Zeker eentje om naar uit te kijken dus.

Wreckfest komt naar Nintendo Switch op 21 juni 2022, en dit met alle toeters en bellen erop.

Tientallen opties om je voertuig te pimpen geven je de kans om creatief online te gaan knallen met of tegen je vrienden. In Wreckfest draait alles om pure fun, waanzinnige actie, spannende races en over-the-top crashes.

Naast een aanzienlijk aantal ongewone en normale voertuigen waaruit je kunt kiezen, biedt Wreckfest zijn spelers meerdere tracks en zinvolle aanpassingen voor een goed uiterlijk en armor upgrades.

Wreckfest bevat een online multiplayerspeltype voor maximaal 16 spelers en offline toernooien met een constante 30 FPS. De Nintendo Switch-versie biedt twee seizoenspakketten: Seizoen 1-pakket bevat 20 te gekke en iconische voertuigen, 20 waanzinnige dakdecoraties en een auto-aanpassingspakket met nieuwe bepantsering, velgen en meer. Seizoen 2-pakket geeft je toegang tot 12 extra auto’s.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)