Het mysterieuze coöp puzzelgame We Were Here Forever verschijnt op 10 mei

Games waar wat mysterie rondhangt, dat hebben we wel graag. Zeker wanneer het ons meeneemt naar een al even mysterieus kasteel. Met andere woorden tijd voor een nieuwe coöp game genaamd We Were Here Forever…

De coöperatieve We Were Here-serie draait al lange tijd om het ontsnappen uit Castle Rock. We Were Here Forever voert dit avontuur op met nieuwe, niet-lineaire manieren om het sinistere kasteel samen met je partner of vriend te verkennen.

Natuurlijk zullen spelers ook een nog intrigerender 12+ uur durende verhaallijn ervaren die zal leiden tot een grote finale… Met je vertrouwde walkie-talkie als je enige communicatiemiddel, moeten jij en je vriend samen verbijsterende puzzels oplossen om opnieuw te ontsnappen – of dat hoop je toch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)