Returnal: Ascension-update is nu live

Returnal Ascension

Belofte maakt schuld, en gelukkig voor de fans heeft ontwikkelaar Housemarque zijn belofte gehouden: de Returnal: Ascension-update is nu live.

Wat mag je zoal verwachten van deze update? Om te beginnen de mogelijkheid om het verhaal in coöp te spelen, en de Toren van Sisyphus, een nieuw speltype met een steeds grotere uitdaging.

Dagelijkse uitdagingen, huissequenties (oftewel de verhalende stukjes in eerste persoon) en Toren van Sisyphus zijn niet beschikbaar in coöp. Hoewel progressie exclusief is voor de host, worden alle verzamelde logs en Xenoglyphs opgeslagen. Je kunt ook je Scout-rang verhogen door met iemand anders te spelen.

De Toren van Sisyphus is een eindeloze toren die je moet beklimmen met meerdere fasen en bevat een nieuwe eindbaas, genaamd Algos. Naast geheimen en afwijkende routes bevat deze modus ook nieuwe wapens en verhaalinhoud.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)