Microsoft onthult mogelijk nieuwe Xbox-gerelateerde hardware dit jaar zegt insider

Xbox consoles

Het ijzer smeden terwijl het heet is, genieten van het succes van Game Pass en eens goed doortrekken en doorduwen, dat zijn ze precies van plan bij Microsoft dit jaar… (En als het even kan zo Sony een hak zetten…)

Volgens XboxEra-podcast co-founder en insider Nick Baker zou Microsoft momenteel “wat” nieuwe Xbox-gerelateerde hardware op de planning hebben staan, interessant genoeg om aan de wereld te tonen maar, “niet helemaal wat mensen er van zouden verwachten” Wat dat precies zou kunnen betekenen, daar gaf Baker geen uitleg over.

Al voegt hij daar meteen aan toe dat Microsoft, ook al wil het deze hardware dit jaar nog tonen, afhankelijk is van corona, de oorlog in Oekraïne en natuurlijk het nog steeds durende tekort aan chips.

Een aangepaste of herwerkte console? Speciale controllers of andere toebehoren? Iets rond cloud gaming of Game Pass? Wie zal het zeggen.

Onze neus krult alvast van nieuwsgierigheid…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)