Microsoft komt met nieuwe ‘harige’ controllers

Binnenkort draait de nieuwe Sonic-film in de bioscopen. Reden genoeg voor Microsoft en Sonic 2 om met een originele actie op de proppen te komen.

Microsoft pakt namelijk uit met een speciale actie waarbij je ‘fuzzy’ Xbox-controllers kan winnen. Een echt hebbeding voor de fans, geloof ons.

Je kan deze niet in de handel vinden maar enkel winnen via een aparte wedstrijd. Hoe dit in zijn werk gaat lees je op de wedstrijdpagina.

Niet geschikt voor gamers met zweethandjes denken we…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)