Dr. Strange en The Prowler verschijnen in Fortnite Chapter 3 seizoen 2 Resistance

Enkele dagen geleden eindigde Fortnite’s Chapter 3 seizoen 1, deze keer zonder een sensationeel in-game evenement. Het kan dan ook niet anders of seizoen 2 lonkt om de hoek. Seizoen 2: Resistance is vandaag onthuld aan de hand van onderstaande trailer.

The Imagined Order keert terug en is sterker dan ooit. Er ontstaat een hels gevecht tussen verschillende personages uit het universum van Fortnite. Wie aandachtig de trailer bekijkt, zal zien dat The Prowler, een personage uit de succesvolle animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse, zijn debuut maakt.

In de trailer zien we ook dat door het gebruik van een bepaald voorwerp, plots verschillende bouwwerken verdwijnen. Het ziet er niet goed uit voor onze helden, maar gelukkig keert één van mijn favoriete Marvel helden terug om hopelijk de boel te redden, namelijk Dr. Strange.

Het is nog niet duidelijk wanneer we aan de slag kunnen gaan met de nieuwe update, hopelijk wordt het mogelijk om Fortnite’s Chapter 3 seizoen 2 Resistance deze week te spelen.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.