Tekken krijgt later dit jaar een animatieserie op Netflix

Als gamer (en fan van series rond games) zit je niet slecht bij Netflix. Zo zijn er onder andere The Witcher, DotA 2 en Arcane die zeker je aandacht waard zijn. Later dit jaar krijgen we er nog eentje bij.

Netflix kondigt namelijk aan dat het Tekken: Bloodline, een geanimeerde versie van Bandai Namco’s populaire vechtspelserie, in 2022 uit zal brengen.

In de aankondigingstrailer maken we kennis met hoofdrolspeler Jin Kazama, die als speelbaar personage aan de franchise deelnam in Tekken 3 uit 1996.

In de serie begint Kazama aan een zoektocht naar wraak wanneer zijn moeder Jun ten val komt door wat zij een demon noemt. Kazama wendt zich vervolgens tot zijn grootvader, Heihachi Mishima, voor hulp. Als de oude Mishima een sinistere sfeer oproept, komt dat omdat hij de belangrijkste schurk van de Tekken-franchise is. Kazama’s zoektocht leidt hem uiteindelijk naar The King of Iron Fist Tournament.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)