JRPG Triangle Strategy al 800.000 keer verkocht

Triangle Strategy is een JRPG met tactische combat-elementen, een genre dat ik zeer graag speel. Uitgever Square Enix meldt met trots dat de game op twee weken tijd, al 800.000 keer is verkocht.

Als je op twee weken tijd 800.000 exemplaren weet te verkopen, mag je terecht trots zijn. Het lijkt er dan ook op dat Triangle Strategy sneller aan één miljoen verkochte games gaat geraken, dan Octopath Traveler.

Om het behaalde resultaat van 800.000 te vieren heeft Naoki Ikushima, die de animaties van onder andere Triangle Strategy heeft voorzien, een prachtig artwork gemaakt.

Wie nog enige twijfels heeft om Triangle Strategy te kopen, kan steeds onze review raadplegen. De game is beschikbaar voor Nintendo Switch. Een demo van de game is gratis te downloaden via de Nintendo Switch eShop.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.