Je kan Assassin’s Creed Valhalla deze week gratis downloaden

Assassin's Creed Valhalla Siege of Paris

Binnenkort verschijnt Dawn of Ragnarök, een stevige expansion voor Assassin’s Creed Valhalla. En om dit te vieren heeft Ubisoft een verrassing in petto.

Vanaf 24 februari kan je de game namelijk gratis downloaden en spelen als je daar zin in hebt. Voor nieuwkomers de ideale manier om kennis te maken met de game. En natuurlijk hoopt Ubisoft dan dat deze nieuwkomers de game zullen aanschaffen, met daarbij de nieuwe expansion.

Je kunt het spel gratis uitproberen tot 28 februari, waarna je uiteraard de mogelijkheid hebt om het spel te kopen. Als je dat doet, kun je alle voortgang die je tijdens de trial hebt geboekt meenemen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)