fbpx

De Uncharted-film is de start van een nieuwe filmfranchise zegt Sony Pictures

De Uncharted-film mag dan al de zoveelste gameverfilming flop zijn, dat belet Sony niet om door te gaan.

Of je het nu wilt of niet, Sony bevestigt dus dat Uncharted nog een aantal sequels zal krijgen. Sequels waarvan wij toch hopen dat ze van een betere kwaliteit zullen zijn dan de recente film

Sony Pictures Motion Picture Group voorzitter en CEO Tom Rothman onthulde gisteren in een e-mail aan het hele bedrijf dat Uncharted geen eenmalige film is, maar het begin van een nieuwe hit filmfranchise.

Met meer dan $100M aan box office wereldwijd in slechts één weekend, en een 90% positieve publieksscore op Rotten Tomatoes, is Uncharted een nieuwe hit filmfranchise voor het bedrijf,” schreef Rothman. “Dit markeert een grote overwinning voor elke divisie van het bedrijf, aangezien de film onze eerste grote productie was die volledig werd stilgelegd door de komst van Covid, maar toch hebben we doorgezet om een film af te maken waar het publiek van houdt en hebben we het met strategische verve wereldwijd op de markt gebracht en gedistribueerd, ondanks de pandemie.”

We zijn alvast benieuwd…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'De Uncharted-film is de start van een nieuwe filmfranchise zegt Sony Pictures'

  1. Bizar dat jullie dit een flop vinden en de nieuwe Matrix niet. Deze was dan toch 10 keer beter hoor.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: