Ontdek de epische launch trailer van Elden Ring

Elden Ring

We zeggen het nog één keer: eind deze week ligt Elden Ring in de rekken. En wij zijn zeer benieuwd of de game de hype zal waarmaken. En vooral of hij de Soulslike-fans van het eerste uur zal kunnen bekoren.

“Je reis gaat beginnen, Tarnished. Nog maar een paar dagen scheiden je van het betreden van Lands Between en het zoeken van je plaats als Elden Lord.”

De game biedt een gratis upgrade naar PS5 voor spelers die de PS4-versie kopen en ondersteunt Smart Delivery voor Xbox, zodat spelers met één aankoop zowel op Xbox One als Xbox Series X|S kunnen spelen.

Wel jammer dat er geen cross-platform multiplayer mogelijk is vind ik persoonlijk…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Ontdek de epische launch trailer van Elden Ring'

Reacties zijn gesloten.