Nieuwe overzichtstrailer gunt ons een blik op de wereld van ELEX II

ELEX II

Zelf ben ik helemaal niet bekend met de spelwereld van ELEX II. Maar daar komt na het bekijken van deze fonkelnieuwe overzichtstrailer ongetwijfeld verandering in denk ik.

Magalan zit vol geheimen. Om een kans te maken tegen de dreiging uit de lucht, moet Jax de open wereld verkennen, vaardigheden leren en nieuwe uitrusting vinden.

Hij moet banden smeden met de facties en bondgenoten maken, verkopers en leraren vinden, en de meest opmerkelijke plaatsen van de wereld bezoeken.

Magalan zit vol met keuzes. Wat wordt je gevechtsstijl, welke wapens ga je gebruiken? Sluit je je aan bij de Clerics, de Berserkers, de Outlaws, de Morkons of de Albs of ga je factieloos?

Wie zullen je metgezellen zijn, hoe zullen de mensen zich jou herinneren? Zal je een goede bewaker zijn of een meedogenloze doder?

ELEX II verschijnt op 1 maart 2022 op PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series S/X.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)