Check de vijf minuten durende Behind the Scenes video van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

LEGO Star Wars The Skywalker Saga Characters

De laatste Star Wars-trilogie deed de gemoederen onder de fans van deze sci-fi films hoog op lopen. Velen vonden de kwaliteit een dikke schande terwijl anderen de films toch best konden smaken.

Hoe dan ook kwam het verhaal van Luke Skywalker met The Rise of Skywalker ten einde. Hét moment dus voor Telltale Games om nog een laatste keer groots uit te pakken met een LEGO Star Wars-game.

Hoe ze deze game ontwikkeld hebben en met welke visie ze maar liefst negen films in één game hebben weten stoppen, vertellen ze in een Behind The Scenes-video die zopas werd vrijgegeven.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga komt op 5 april 2022 uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.