Meer details over Matchpoint in eerste ontwikkelaarsdagboek

Matchpoint Tennis Championships

Na de enorme teleurstelling van Tennis World Tour blijft het wachten op een waardige opvolger van de Top Spin-reeks. Ontwikkelaar Torus Games hoopt met Matchpoint deze leegte in te vullen die 2K Games achter liet.

In een eerste Developer Diary delen producer Kevin McIntosh en game designer Dave McIntosh een blik achter de schermen van de ontwikkeling van Matchpoint: Tennis Championships.

Ze laten hun licht schijnen over de physics van de bal, tactieken tijdens rallies, de steun die ze kregen van een voormalige coach van een nummer een speler én de motion capture sessies in Melbourne.

Bovendien is er tijdens het Steam Next Fest een gratis demo speelbaar van de game. Hierin kan je aan de slag (yep, just did that) met quick play en de tutorial.

Matchpoint: Tennis Championships moet ergens deze lente verschijnen op alle hedendaagse consoles en pc. In de game zitten 16 officiële spelers waaronder Nick Kyrgios, Kei Nishikori, Andrey Rublev, Benoît Paire, Amanda Anisimova en Heather Watson. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Meer details over Matchpoint in eerste ontwikkelaarsdagboek'

Reacties zijn gesloten.