Steam Next Fest loopt nog tot en met 28 februari, honderden demo’s te spelen

Steam Next Fest

Voor al wie met zijn vrije tijd geen blijf weet, heeft Valve dé oplossing: het Steam Next Fest dat nog loopt tot en met 28 februari.

Tijdens dit zevendaagse digitale festival worden er dagelijks heel wat livestreams uitgezonden waarin ontwikkelaars meer komen vertellen hun aankomende games.

Daarnaast kan je meer dan honderd verschillende demo’s gratis downloaden waaronder die van het veelbelovende Scathe. Een First-Person Shooter die even brutaal lijkt te zijn als Doom.

Met het Steam Next Fest wil Valve de indie ontwikkelaars een hart onder de riem steken én een breed platform bieden om hun games aan de wereld te tonen.

Op de overzichtspagina van het digitale festival vind je de planning terug van de verschillende livestreams terug, samen met links naar de vele demo’s die je kan spelen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.